Jeg er normalvis ikke til bananpandekager, da jeg ikke er den store bananspiser. Ja, jeg kan faktisk ikke lide hverken konsistens eller den koncentrerede smag af bananer.
MEN!
Disse bananpandekager fik mig mildest talt til at gå bananas.
Smagen er slet ikke så koncentreret, som den er i mange andre bananpandekage opskrifter, og hvem kan ikke lide pandekager?
Så endnu engang giver jeg dig en opskrift herfra. Denne giver cirka 15 små, tykke og lækre pandekager.
Bananpandekager
Dette skal du bruge:
2 modne bananer
3 æg
1 dl havregryn
1 dl hvedemel
Margarine til stegning
Sådan gør du:
- Mos bananerne til en ensartet masse. Jeg bruger elpisker til dette, men andre remedier kan også bruges.
- Bland herefter de resterende ingredienser i massen og rør indtil den igen er ensartet.
- Opvarm en pande med margarine eller olie.
- Fordel dejen i den størrelse du ønsker pandekagerne på panden til bagning. Jeg bruger 2 spsk ca., og således kan der være ca. 3 pandekager på panden af gangen.
- Bag bananpandekagerne som du gør almindelige pandekager.
- Serveres varme, men kan også sagtens nydes kolde.
Og med det siger jeg Bon Appetit.
Håber opskriften er en ligeså stor succes hos dig, som dem jeg lavede.
Kærligst Tatjana
Følg gerne med på Instagram:
Like & Share
Du kan kommentere længere nede.