Müsli-skyrboller – nemme at lave.

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg ville prøve at lave skyrboller en aften – så jeg fandt en opskrift. Og så fandt jeg en mere og en mere – men jeg manglede nogle af ingredienserne til alle de opskrifter jeg fandt.

Så jeg prøvede mig frem og fandt på mine egne müsli-skyrboller, som faktisk smager super godt!
Af den simple årsag deler jeg den med jer.

En bolle med gods i – og god smag.
Men vigtigt af alt – er den nem at lave, og det er jeg total fan af.

Müsli-skyrboller

Du skal bruge:

145 gram havregryn
1 spsk 5-kornsblanding (du kan også bruge andre frø)
1 spsk græskar kerner
1 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 lille håndfuld tørret tranebær (ca. 25 gram)
2 æg
175 gram natural skyr

Sådan her gør du:

Alt det tørre blandes sammen, tranebærrene hakkes groft – og i den blanding, Æg og skyr kommes i blandingen.
Det røres bare rundt med en ske – massen bliver ret klistret.
Jeg lod det lige hvile et kvarters tid – og så formede jeg 6 boller med hænderne. Bollerne bages i ovnen i 20 minutter, i forvarmet ovn – 180 grader varmluft.

Én bolle vejer ca. 65 gram, og der er ca. 175 kcal. i.

Velbekomme. 😋❤️

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg