Bananpandekager

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

En lidt brunlig banan blev incitamentet til de her mega lækre Banan-pandekager! Jeg spottede en banan som lå og var blevet lidt brunlig i det. Enten skulle den ud snart- eller også kunne man vel lave noget med den!

Nå, men jeg havde heller ingen mælk – op ad bakke. Jeg så dog at der var nogle af mine søns kakao-mælk tilbage i køleskabet.
Såå bruger vi da kakao!

Så total på slum – lavede jeg lige nogle banan-pandekager!

  • 2 æg
  • En god sjat vaniljesukker
  • 2 modne bananer
  • Én dl. mel
  • Én dl. havregryn

    Jeg blandede bare det hele sammen, undtagen melen og havregrynene og brugte min stavblender – således at bananen blev ordentlig most. 
    Melen og havregrynene kom jeg i efterfølgende imens jeg piskede – for at undgå klumper. Jeg lavede min dej en anelse tyk i det.
    Så på en god pande med smør! Jeg hældte bare lidt ned, så det fordelte sig til små runde pandekager – altså fyldte de ikke hele panden.

    De bliver lidt tykke i det (for tyndere udgave – lidt mælk i ) og mætter faktisk lidt. 
    De smagte fantastisk med lidt nutella på og friske jordbær – HAPS! Min søn og jeg selv var FAN!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg