Fyldte søde kartofler.

Fyldte søde kartofler.
Det er virkelig en lækker sommerret. Det er nemt at lave, og resterne fra kylling salaten, kan du bruge dagen efter i sandwich, på rugbrød, wraps, salat bowls, wraps af kål osv. Mulighederne er mange.

Læs også: Mad på 10min

Hvis du laver nogle af mine opskrifter, vil jeg blive rigtig glad hvis du vil bruge #carinarotherdk på de socialemedier så jeg kan følge med. 🙂
Der er også link i bunden hvis du skulle have lyst til og følge mig på instagram.

Opskrift

Fyldte søde kartofler

Antal: 8

Det her skal du bruge

8 søde kartofler (helst små)

1 hel kogt, afkølet kylling på 1400 gram 
1 bundt asparges 
125 gram champignoner
1 æble
2 forårsløg 
200 gram creme fraiche 9%
3 spsk mayonaise 
1 spsk sennep
Salt
Peber
Citron saft

Pynt: Rucola, radiser, timian

Sådan her gør du

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Prik godt med huller i de søde kartofler og bag dem i ovnen i ca 1 time ( til de er møre.

Riv din kylling med fingrene eller gafler, så du får travler. 

Skær din asparges  og forårsløg i små stykker. Skær champignon i tern og æblet i tern.

Vend kylling, asparges, foråsløg, champignon, æble, creme fraiche, mayonaise og sennep sammen i en skål og smag til  med salt, peber og citron saft.

Skær den søde kartoffel op, og fyld den med kyllingsalat. Pynt og server.

Sensefordeling ved 2 styks.
Hf1-HF2: sød kartoffel, asparges, champignon, forårsløg 
Hf3: kylling
Hf4: 1/4 i æble

Fedt : 0,5 spsk fedt (mayo)
Mælkedressing: 2 spsk creme fraiche
Smagsgivere: Salt, peber, citron, sennep  

Carina

Følg mig gerne på Instagram

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar