Glutenfri rabarber crumble uden raffineret sukker.
Når desserten skal gå stærkt, så er en rabarber crumble virkelig lækker. Lige nu er rabarberen i sæson – og jeg elsker virkelig rabarber.
TIP: Du kan sagtens udskifte glutenfri havregryn med almindelige.
Opskrift
Rabarber crumble
Antal: 1 tærte
Det her skal du bruge
500gram rabarber
100gram sukrin (den røde)
80gram smør
120gram havregryn
80gram sukrin gold
Sådan her gør du
Tænd ovnen på 220grader varmluft.
Skær dine rabarber 1-2cm tykke og vend dem i sukrin (den røde) gnid dem godt ind med hænderne, og læg dem over i et tærtefad.
Skær smør i tern og smuldre det hele sammen med sukrn gold, så du får smuldre dej. Fordel dejen oven på.
Bag i ovnen i 25min.
Lad kage køle ned, så bliver toppen lækker sprød.
Sensefordeling for 1/4 del af tærten.
Hf1:Rabarber
Hf2:Intet
Hf3: Intet
Hf4: Havregryn
Fedt : 2 spsk. smør
Smagsgivere: Sukrin
TIP: Ønsker du spise en 1/4 del af tærten, så kan du lave en let salat med evt. lidt kylling. På den måde får du en hel spisekasse.
Carina
Like & Share
Du kan kommentere længere nede.
Indlægget er skrevet af
Du kan følge mig her:
Seneste indlæg
Kikærte romkugler med salt karamel.
Jeg har taget min originale opskrift på kikærte romkugler, og givet den en opgradering, det er der kommet
Vi elsker jer.
Dette indlæg indeholder reklame for Story No. 9. Jeg elsker dig – det er 3 ord der kan
Cremet blomkålssuppe
Jeg ELSKER suppe. Det er nemt, hurtigt og billigt. Hvilke af de 3 ting kan man ikke lide
Rabarbersnitter
Sommeren er over os og det bugner med rabarber i haverne og i supermarkederne. Jeg går ind for