Rabarber crumble – glutenfri

Glutenfri rabarber crumble uden raffineret sukker.

Når desserten skal gå stærkt, så er en rabarber crumble virkelig lækker. Lige nu er rabarberen i sæson – og jeg elsker virkelig rabarber. 

TIP: Du kan sagtens udskifte glutenfri havregryn med almindelige.

Opskrift

Rabarber crumble

Antal: 1 tærte

Det her skal du bruge

500gram rabarber 
100gram sukrin (den røde)
80gram smør
120gram havregryn 
80gram sukrin gold

Sådan her gør du

Tænd ovnen på 220grader varmluft.

Skær dine rabarber 1-2cm tykke og vend dem i sukrin (den røde) gnid dem godt ind med hænderne, og læg dem over i et tærtefad.

Skær smør i tern og smuldre det hele sammen med sukrn gold, så du får smuldre dej. Fordel dejen oven på.

Bag i ovnen i 25min.
Lad kage køle ned, så bliver toppen lækker sprød.

Sensefordeling for 1/4 del af tærten.
Hf1:Rabarber 
Hf2:Intet
Hf3: Intet 
Hf4: Havregryn

Fedt : 2 spsk. smør
Smagsgivere: Sukrin

TIP: Ønsker du spise en 1/4 del af tærten, så kan du lave en let salat med evt. lidt kylling. På den måde får du en hel spisekasse.


Carina

Følg mig gerne på Instagram

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar