Pavlova uden raffineret sukker

Lækker pavlova kage uden raffineret hvid sukker. 
Herhjemme der elsker vi kage, og jeg elsker eksperimentere pt. i de sukkerfrie kager. Altså kager der er lavet uden raffineret hvid sukker. 

Læs også : Sundere kugler.

Pavlova kage er mega lækkert, desuden er det nemt hvis man får gæster. Bunden kan laves i forvejen, bare sørg for opbevar den i en lufttæt beholder. Desuden er det bare smukt med en masse frisk brugt og bær på når den bliver serveret..

TIP: Du kan også bage små bunde hvis du ønsker at portions anrette

Opskrift

Pavlova

Antal: 1 kage

Det her skal du bruge

2 pasturiserede æggehvider
2 dl sukrin melis ( flormelis)
6 hakkede mandler
1 dl fløde
3 dl neutral skyr
1 tsk vaniljepulver

Valgfrit frugt/bær.
Jeg bruger: Hindbær, blåbær, figner, brombær og passionsfrugt.

Sådan her gør du

Tænd ovnen på 100 grader.
Pisk æggehvider hvide og skummede, tilsæt sukrin. Pisk til du får en stiv
marengs. Tilsæt mandler  vend det forsigtigt med en dejskrabet.
Put marengsen over på en bageplade, kør det rundt med en dejskraber, så du får en cirkel. Bag i ovnen i ca 1,5 time. Lad den køle.

Når bunden er afkølet helt skal creme laves.
Pisk fløden til den er godt stiv. Vend skyr ned i og tilsæt vaniljepulver.
Anret med cremen oven på og med frisk frugt.

 

Sensefordeling :
Hf1-hf2: Intet
Hf3: Æggehvider
Hf4: Frugt 

Fedt: Mandler, fløde
Mælk: skyr
Smagsgiver: Vaniljepulver, sukrin.

Husk du kan følge mig på instagram for mere inspiration ved at klikke her

Carina

Følg mig gerne på Instagram

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar