Lækker pavlova kage uden raffineret hvid sukker.
Herhjemme der elsker vi kage, og jeg elsker eksperimentere pt. i de sukkerfrie kager. Altså kager der er lavet uden raffineret hvid sukker.
Pavlova kage er mega lækkert, desuden er det nemt hvis man får gæster. Bunden kan laves i forvejen, bare sørg for opbevar den i en lufttæt beholder. Desuden er det bare smukt med en masse frisk brugt og bær på når den bliver serveret..
TIP: Du kan også bage små bunde hvis du ønsker at portions anrette
Opskrift
Pavlova
Antal: 1 kage
Det her skal du bruge
2 pasturiserede æggehvider
2 dl sukrin melis ( flormelis)
6 hakkede mandler
1 dl fløde
3 dl neutral skyr
1 tsk vaniljepulver
Valgfrit frugt/bær.
Jeg bruger: Hindbær, blåbær, figner, brombær og passionsfrugt.
Sådan her gør du
Tænd ovnen på 100 grader.
Pisk æggehvider hvide og skummede, tilsæt sukrin. Pisk til du får en stiv
marengs. Tilsæt mandler vend det forsigtigt med en dejskrabet.
Put marengsen over på en bageplade, kør det rundt med en dejskraber, så du får en cirkel. Bag i ovnen i ca 1,5 time. Lad den køle.
Når bunden er afkølet helt skal creme laves.
Pisk fløden til den er godt stiv. Vend skyr ned i og tilsæt vaniljepulver.
Anret med cremen oven på og med frisk frugt.
Sensefordeling :
Hf1-hf2: Intet
Hf3: Æggehvider
Hf4: Frugt
Fedt: Mandler, fløde
Mælk: skyr
Smagsgiver: Vaniljepulver, sukrin.
Husk du kan følge mig på instagram for mere inspiration ved at klikke her
Carina
Like & Share
Du kan kommentere længere nede.
Indlægget er skrevet af
Du kan følge mig her:
Seneste indlæg
Kikærte romkugler med salt karamel.
Jeg har taget min originale opskrift på kikærte romkugler, og givet den en opgradering, det er der kommet
Vi elsker jer.
Dette indlæg indeholder reklame for Story No. 9. Jeg elsker dig – det er 3 ord der kan
Cremet blomkålssuppe
Jeg ELSKER suppe. Det er nemt, hurtigt og billigt. Hvilke af de 3 ting kan man ikke lide
Rabarbersnitter
Sommeren er over os og det bugner med rabarber i haverne og i supermarkederne. Jeg går ind for