Jeg har egentlig aldrig rigtig været vild med chiagrød, men den her version, den er så lækker at den sagtens kan bruges også som en aftensnack. Den er VIRKELIG lækker.
Læs også : Glutenfrie morgenmads pandekager.
Opskrift
Kokos chiagrød
Antal: 1
Det her skal du bruge
1/2 mango (frys den anden halvdel og brug resten i smoothie evt)
1dl kokos skyr yoghurt
1dl light kokosmælk
1 spsk chiafrø
Sådan her gør du
Mango puré.
Skræl mangoen, og skær den i tern. Put ternene i en gryde sammen med
2-3 spsk vand. Tænd og lad simre lidt ved svag varme.
Når mango tern er begyndt at blive møre, stavblend det hele og stil på køl.
Chiagrød:
Yoghurt, kokosmælk og chia puttes op i en skål.
Det er vigtigt du rører godt for at aktivere chiafrøene. Stil på køl til dagen efter.
Anret med mango pure i bunden, chiagrød og mango pure på toppen med lidt ristede nødder/kerner.
Sensefordeling for 1:
Hf4:Mango
Mælk : 2dl
Fedt: 1 spsk
Carina
Like & Share
Du kan kommentere længere nede.
Indlægget er skrevet af
Du kan følge mig her:
Seneste indlæg
Kikærte romkugler med salt karamel.
Jeg har taget min originale opskrift på kikærte romkugler, og givet den en opgradering, det er der kommet
Vi elsker jer.
Dette indlæg indeholder reklame for Story No. 9. Jeg elsker dig – det er 3 ord der kan
Cremet blomkålssuppe
Jeg ELSKER suppe. Det er nemt, hurtigt og billigt. Hvilke af de 3 ting kan man ikke lide
Rabarbersnitter
Sommeren er over os og det bugner med rabarber i haverne og i supermarkederne. Jeg går ind for