Cheesecake i glas

Nem og lækker cheesecake i glas. 
Det er så lækkert og servere cheesecake i glas toppet med friske bær, når man har gæster.

Det er en hurtig og nem dessert dessert. 

Læs også : Sundere kugler.

 

Opskrift

Cheesecake i glas

Antal: 3-4 glas

Det her skal du bruge

200 gram light neutral flødeost
2 spsk neutral skyr
2 spsk sukrin melis(det der minder om flormelis)
1 tsk vaniljepulver
2 blade husblas
Saften fra ½ citron
1 dl fløde
3 grove knækbrød
Pynt blandet bær

Sådan her gør du

Læg husblas i blød i rigelig koldt vand i 10.
Tag en skål og tilsæt ost, skyr, sukrin og vaniljepulver. Rør det hele sammen så
du får en lind masse. Pisk fløden (kun til den får bløde toppe).  Varm saften fra
citronen i microovnen eller i en gryde. Tilsæt husblasen i citronsaften ud.

Hæld saften over i skål, vend halvdelen af fløden over i, vend det forsigtigt rundt, hæld massen over i resten af fløden, vend forsigtigt sammen, og vend til sidst over iostemassen. Hæld på glas og stil på køl 3-4 timer eller frys 1-2 timer.

Anret, ved at knuse knækbrød i en pose med en kødhammer, og top med friske bær.

 

Sensefordeling
Hf1-Hf2:
Hf3: Light neutral ost
Hf4: Knækbrød, bær
Fedt: Fløde Smagsgiver/gratis: Husblas, citron, vaniljepulver, sukrin 

Mælkedressing: Skyr

Husk du kan følge mig på instagram for mere inspiration  her

Carina

Følg mig gerne på Instagram

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar