Nem og lækker cheesecake i glas.
Det er så lækkert og servere cheesecake i glas toppet med friske bær, når man har gæster.
Det er en hurtig og nem dessert dessert.
Opskrift
Cheesecake i glas
Antal: 3-4 glas
Det her skal du bruge
200 gram light neutral flødeost
2 spsk neutral skyr
2 spsk sukrin melis(det der minder om flormelis)
1 tsk vaniljepulver
2 blade husblas
Saften fra ½ citron
1 dl fløde
3 grove knækbrød
Pynt blandet bær
Sådan her gør du
Læg husblas i blød i rigelig koldt vand i 10.
Tag en skål og tilsæt ost, skyr, sukrin og vaniljepulver. Rør det hele sammen så
du får en lind masse. Pisk fløden (kun til den får bløde toppe). Varm saften fra
citronen i microovnen eller i en gryde. Tilsæt husblasen i citronsaften ud.
Hæld saften over i skål, vend halvdelen af fløden over i, vend det forsigtigt rundt, hæld massen over i resten af fløden, vend forsigtigt sammen, og vend til sidst over iostemassen. Hæld på glas og stil på køl 3-4 timer eller frys 1-2 timer.
Anret, ved at knuse knækbrød i en pose med en kødhammer, og top med friske bær.
Sensefordeling
Hf1-Hf2:
Hf3: Light neutral ost
Hf4: Knækbrød, bær
Fedt: Fløde Smagsgiver/gratis: Husblas, citron, vaniljepulver, sukrin
Mælkedressing: Skyr
Husk du kan følge mig på instagram for mere inspiration her
Carina
Like & Share
Du kan kommentere længere nede.
Indlægget er skrevet af
Du kan følge mig her:
Seneste indlæg
Kikærte romkugler med salt karamel.
Jeg har taget min originale opskrift på kikærte romkugler, og givet den en opgradering, det er der kommet
Vi elsker jer.
Dette indlæg indeholder reklame for Story No. 9. Jeg elsker dig – det er 3 ord der kan
Cremet blomkålssuppe
Jeg ELSKER suppe. Det er nemt, hurtigt og billigt. Hvilke af de 3 ting kan man ikke lide
Rabarbersnitter
Sommeren er over os og det bugner med rabarber i haverne og i supermarkederne. Jeg går ind for