Kontakt oplysninger
- Emailhavetilbord@gmail.comOpens in your application
- Hjemmesidewww.havetilbord.dk
Have til Bord tager udgangspunkt i vores køkkenhave, som sammen med vores lille drivhus er drivkraften i vores virke. Vi elsker at arbejde i grænselandet mellem at dyrke egne råvarer, lave god mad som vi indtager ved et veldækket bord, og så elsker vi at fotografere.
Omdrejningspunktet for Have til Bord’s hjemmeside er vores opskrifter. Vi elsker at lave god mad med økologiske råvarer og som vi helst selv har produceret. Vores ønske er, at vi kan være din inspirationskilde, hvis du er løbet tør for ideer, når der skal laves mad. Gennem blogindlæg deler vi vores glæde ved selv at dyrke egne råvarer og håber på at kunne inspirere andre, der har bare et lille stykke jord, til at gøre det samme. Derfor vil du ud over madopskrifterne – i tillæg – tillige finde anvisninger på hvordan du kan dyrke dine egne råvarer. Du kan således følge vores gang i haven året rundt.
Økologi spiller en stor rolle for os og vi flørter også med permakulturer uden dog på nogen måde at blive religiøse. Vi er ikke professionelle gartnere, bare glade amatører med et stor passion for det grønne.
Sidste skud på stammen er vores nyindrettede værksted, hvor vi nu kan snedkerere og reparere de nødvendige ting i haven. I trit med at vi finder på, vil vi også lægge anvisninger op på, hvordan du selv kan fremstille lignende ting.
Have til bord
Hvis du har lyst - må du gerne dele
Have til bord indlæg
Quinoasalat med rejer og avocado
Denne salat kan serveres året rundt enten som frokostret, forret eller hovedret. En kold
Følg os på