Påskefrokosterne venter lige om hjørnet – i den anledning vil jeg gerne komme med et bud på en sund dessert, som er dejlig frisk og sagtens kan laves et par dage i forvejen, og som kan portions anrettes .
Den er laktosefri, da jeg har lavet den på laktosefri neutral yoghurt, og cremefraiche. Hvis du godt kan tåle laktose, så bruger du bare helt almindelig neutral yoghurt.
Opskrift
Myntefromage
Antal: 4 stks
Det her skal du bruge
200 gram neutral yoghurt
2 æg
2 blade husblas
2 spsk sukrin gold (eller rørsukker)
1 bundt mynte
1 lime frugt (kun saften)
Pynt:
Cremefraiche
Mynte blade.
Sådan her gør du
Start med at fordel æggehvide og blomme hver for sig.
Pisk æggehviderne helt stive.
Kom yoghurt, æggeblomme,mynte, sukrin og lime saft op i en skål og stavblend det hele godt igennem.
Udblød husblas i koldt vand i 5-10 min, klem vandet ud, og smelt husblas i mikrovnen eller over vandbad.
Vend yoghurt masse og æggehvider sammen, tag 2 dl over i en skål, og vend det sammen med husblassen, og rør husblassen godt ud, hæld det så tilbage over i den anden skål.
( På den måde undgår man klumper )
Anret i glas, og stil på køl 2-3 timer så den er stivnet og pynt af inden servering.
Opbevares på køl.
Sensefordeling for 1 et glas
Hf1-2: intet
Hf3: 1/4 æg
Hf4: Intet
Fedt: 0,5 spsk cremefraiche
Smagsgivere: Mynte, sukrin
Mælk: 0,5 dl
Carina
Like & Share
Du kan kommentere længere nede.
Indlægget er skrevet af
Du kan følge mig her:
Seneste indlæg
Kikærte romkugler med salt karamel.
Jeg har taget min originale opskrift på kikærte romkugler, og givet den en opgradering, det er der kommet
Vi elsker jer.
Dette indlæg indeholder reklame for Story No. 9. Jeg elsker dig – det er 3 ord der kan
Cremet blomkålssuppe
Jeg ELSKER suppe. Det er nemt, hurtigt og billigt. Hvilke af de 3 ting kan man ikke lide
Rabarbersnitter
Sommeren er over os og det bugner med rabarber i haverne og i supermarkederne. Jeg går ind for