Vafler med spinat og parmesan ( Glutenfri)

Vafler til aftensmad, bare ordet vafler får jo nærmest børnene til og juble.

Vores aftensmad blev i dag vafler. jeg lavede 2 versioner, en med spinat og en med ost. Du kan variere i alverdens muligheder når det kommer til fyld, de kan laves både til morgenmad og frokost også. Derudover er de fryseegnet, så lav endelig en stor portion nu når du er i gang. 🙂

Spinat vafler (glutenfri):
Antal: 3-4
100gram frossen spinat
3 æg
1,5 dl  glutenfri havregryn
1 spsk. olie
1 dl mælk
1/2 tsk salt
1/2 tsk bagepulver
Lidt peber

Hæld kogende vand over den frosne spinat. Lad det stå et par minutter, hæld vandet fra og blend spinat med de øvrige ingredienser.

Tænd vaffeljernet og put lidt olie på begge sider. Bag til de er gyldne.

Sensefordeling for en vaffel :
HF1-HF2: 1/2 hf1 i form af spinat
HF3: 1/2 hf i form af æg
HF 4:ca 1/2 hf 4 i form af havregryn
Fedt. 1/2 spsk olie
Mælk: 1/4 dl
Smagsgiver/gratis: Salt, peber, bagepulver

Vafler med parmesan
Antal : 3-4
3 æg
1 dl havregryn blendet til mel
2 spsk mel
2 dl revet parmesan
1 dl mælk
1 tsk paprika
1/2 tsk bagepulver

Rør alle ingredienserne sammen med et piskeris eller håndmixer. Put lidt olie på hver side og bag til de er gyldne.

Sensefordeling for en vaffel :
HF1-HF2:Intet
HF3: 1/2 hf i form af æg
HF 4:ca 1/2 hf 4 i form af havregryn og mel

Fedt.1 1/2 spsk. parmesan
Mælk: 1/4 dl
Smagsgiver/gratis: Salt, peber, bagepulver, paprika

Velbekomme

Husk også at følg mig på instagram for mere inspiration: https://www.instagram.com/carinamiarother_/

Mange kærlig hilsner

Carina

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar